Aşağıazıklı İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları, ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız.

Saatler: 8.30-13.50
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Taşıma merkezi olan bir okul değil.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aazikli47.meb.k12.tr

Adres - Aşağıazıklı Mahallesi Aşağıazıklı sokak Dış Kapı No29 Kızıltepe/ MARDİN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Aşağıazıklı Mahallesi , Aşağıazıklı Sokak No:29 KIZILTEPE / MARDİN

Adres - Aşağıazıklı Mahallesi Aşağıazıklı sokak Dış Kapı No29 Kızıltepe/ MARDİN

Ulaşım Ulaşım yok.Özel araçlarla ulaşım yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Mardin iline 15 km, Kızıltepe ilçesine 12 km uzaklıktadır.